DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2240786-2,61%
Kayseri
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KİGADER’den Başkan Yalçın’a Ziyaret

KİGADER’den Başkan Yalçın’a Ziyaret

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçın, ‘’Kayseri’deki medya mensuplarına her zaman destek olduklarını’’ ifade etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:47
KİGADER’den Başkan Yalçın’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KİGADER’den Başkan Yalçın’a Ziyaret Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yalçın, ‘’Kayseri’deki medya mensuplarına her zaman destek olduklarını’’ ifade etti. Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan KİGADER, faaliyetlerine start verdi. KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri yerel yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın makamında gerçekleştirilen ziyarete KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, Başkan Yardıcıları Mehmet Uzel ve İlhan İncetürkmen, üyeler Kübra Hasçalık ve Öner Çalış’ta katıldı. KİGADER’in çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktaran Başkan Duygu Uludaşdemir, ‘’Dünya, küresel bir köy haline dönüştü. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte haberin kalitesi kadar hızlı şekilde aktarılması da önem kazandı. Bu kapsamda internet gazetecilerinin önemi de arttı. Kayseri’deki internet gazetecilerinin bir araya geldiği KİGADER, dernek statüsünde yer almaktadır. Amacımız internet gazetecilerinin kurumsal çalışma sistemi içerisinde faaliyet göstermelerini desteklemektir. Yerel yönetimlerden sorumlu idarecilerimizin de medya mensuplarının yanında olması bizim için önem teşkil etmektedir’’ diye konuştu. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise gazetecilerin toplumsal alandaki önemine değindiği konuşmasında, ‘’Şehrimizdeki gazeteciler önemli bir rol üstlenmektedir. Vatandaşlarımıza hizmetlerimizi ve projelerimizi aktarmamızda medyanın bize faydası bulunmaktadır. Gazetecileri desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi. Başkan Yalçın, Talas Belediyesi’nin hizmetleri hakkında internet gazetecilerine bilgi verdi. Ziyaretin sonunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.