DOLAR 32,3193 0.21%
EURO 35,1339 0%
ALTIN 2.295,180,79
BITCOIN 22872210,83%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

KİGADER CHP ‘Yİ ZİYARET ETTİ

Kayseri’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplamak amacıyla kurulan KİGADER, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Uzel, Mustafa Sivaslıoğlu, İsmail Yıldız ile Öner Çalış, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer’i ve CHP  Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ı ziyaret etti.

CHP İl Başkanlığını ziyarette basında yaşanan sorunlar, doğru habercilik ve internet yasası gündeme getirildi.

KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, basında yaşanan sorunlar, internet yasası ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Uludaşdemir, ziyarette ‘Toplumsal değerlere saygı gösteren, hukukun evrensel standartlarından sapmayarak icra ettiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan basın, her etkinlikte yaptığımız çalışmaları halka duyurarak aynı zamanda bulundukları bölgenin kalkınmasına da vesile olmuştur. Bizlerde haber sitelerimiz ile en doğru ve ilkeli haberleri okurlarımızla buluşturmaya çalışıyoruz. Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu’nun yer aldığı 2.500 haber sitesi ile birlikte hareket ediyoruz.  Burada ortak fikirlerle yapacağımız çalışmalarda daha da güçlenip, yaşanan sıkıntıları hep birlikte aşacağız” dedi.

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ‘de doğru ve karşılığı olan haberciliğe dikkat çekerek “ Her türlü habere ve emeğe saygımız var. Önemli olan doğru olan haberin gündeme getirilmesidir. Kulaktan dolma bilgilerle habercilik yapılmaz. KİGADER olarak çok güzel bir çalışmaya imza atmışsınız. Bizlerde tarafsız haberciliğin ve doğru haberin önemini bilen kişiler olarak sizlerin yanında olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ta çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Parti olarak üzerimize düşen ne ise yapmaya çalışıyoruz. Haksızlıkların ve emeğe saygının olduğu bir şehir için mücadelemiz gece gündüz devam ediyor. Dernek olarak tarafsız bir şekilde çıktığınız bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.