DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22769010,24%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kerem Kınık: “Kayseri, Kızılay’da Derin İzleri Olan Bir İlimizdir”

KAYSERİ,(BGC)-Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, il ziyaretlerine Kayseri'yle devam etti. Türk Kızılayı teşkilatlarının Kayseri'deki çalışmalarını yerinde takip eden Kınık, il içindeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Başkanı Kerem Kınık, Kızılay’ın Kayseri şubesinde gönüllüler ve çalışanlarla bir araya geldi. Kınık, il teşkilatının en kısa sürede yeniden oluşturulacağını dile getirdi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Kayseri hakkındaki konuşmasına şöyle başladı: “Kayseri iyiliğin başkentlerinden biridir. Hem hayırseverliği hem de Kızılay geleneği itibarıyla çok güçlü bir ilimizdir. Teşkilatlarımızla, şubelerimizle, gönüllülerimizle, profesyonel çalışan arkadaşlarımızla bir araya geldik.”

“ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTMİŞ BİR KIZILAY GÖRECEĞİZ”

Haziran ayında Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Şener Şekerci görevinden istifa etmişti. Kınık, Kayseri’de Türk Kızılayı il teşkilatında ortaya çıkan açığı kapatarak daha da güçleneceğini belirtti: “Kayseri’de çok sayıda projemiz var. Nasip olursa önümüzdeki dönemlerde Kayseri’de hem gelir getirici hem de hayır faaliyetleri açısından çıtayı daha da yükseltmiş bir Kızılay göreceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde de Kızılay İl Teşkilatımızın atamasını gerçekleştirerek aradan geçen zamanı hızlıca kapatacak bir ekiple yolumuza devam edeceğiz.”

Kayseri’deki Kızılay destekçilerine teşekkür eden Kınık, “Kızılay gönüllülerimize ve bağışçılarımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlar sadece Kayseri’deki ihtiyaç sahiplerine değil, ülkemizde ve dünyamızdaki ihtiyaç sahiplerine destek oluyorlar. Ümit ediyorum ki teşkilatımız tek yürek olarak Kızılaycılık faaliyetlerine devam edecek” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ ÜÇ SAC AYAĞI ÜZERİNE KURULU”

Türk Kızılayı’nın görevleri hakkında benzetme yoluyla bilgi paylaşan Kınık, “Üç temel görev alanımız var: ilk yardım ve kan bağışını da içeren toplumsal sağlık, yoksullukla mücadele ve afetler. Türkiye Afet Müdahale Planı çerçevesinde Türkiye’nin beslenmesinden sorumluyuz. Barınma noktasında AFAD’a destek sağlıyoruz. Çalışmalarımız bu üç sac ayağı üzerine kuruludur, ayrıca kadın ve genç teşkilatlarımızın kendilerine özgü çalışmaları da vardır” diyerek, Kızılay’ın görevlerini sıraladı.

Başkan Kınık, Kayseri hakkındaki izlenimlerini “Kayseri Şubemiz 100 yılı aşan bir şubemizdir. Dolayısıyla Kızılay’ın içinde derin izleri olan bir ilimizdir. İnsanlarımız Kızılay’a her zaman destek versinler, gönüllü olsunlar, Kızılay’ımızın daha fazla yoksula ulaşması için gayretlerini esirgemesinler” şeklinde ifade ederek, konuşmasını sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.