DOLAR 32,5620 0.2%
EURO 34,9469 -0.13%
ALTIN 2.443,100,30
BITCOIN 20911950,06%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KENDİ KONSERİNE ÇIKMADI

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi,''Yarın saat 14.00 da yapılacak olan "Manuş Baba Konseri" için Saat 11.00 da Kent meydanı tarihi Jandarma binası önünden ücretsiz servisler kalkacaktır. Servislerin dönüşü 16.30 / 17.00 saatleri arasında olacaktır'', diye duyuru yaptı ancak sanatçı konsere çıkmadı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi hafta sonu bir konser hazırladı.

Konserde sanatçı Manuş Baba vardı ancak Manuş Baba, kayak merkezindeki konserine 'soğuk' gerekçesiyle çıkmadı .

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi ise bir açıklama yaparak ''

Kamuoyuna duyurulur.Saygıdeğer misafirlerimiz sizlerin güzel bir zaman geçirmeniz amacıyla soğuğa rağmen ekipler dün geceden beri çalışarak sahne kurulumları gerçekleştirilmiştir.kullanacakları cihazların kıymetinden bahsetmişler bu zor şartlarda konser için tesisimize gelen misafirlerimizi üzmüşler ve tepkisini çekmişlerdir. Şehrimizin güzel sanatlar lisesi öğrencileri aynı şartlarda ve aynı teknik ekipmanlarla,başarıyla konser icra etttiler. Maalesef konser saatinden 1 saat geçmesine rağmen sahneye çıkılmamış olup kar yağışı bahane edilerek..Bizler programın icra edilebilmesi için playback dahil alternatif tekliflerde bulunmamıza rağmen tarafımıza izahı yapılamayan teknik eksiklikten dolayı programın yapılamaması açıklaması, şartları zorlamalarına rağmen sahneye çıkamadıkları açıklaması tamamen çarpıtmadan ibarettir. Çünkü cihaz ayarları için sahneye dahi çıkılmamıştır.. Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız.

Tekrar saygı ile sizlerden özürdileriz'', dendi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.