DOLAR 32,3268 0.23%
EURO 35,0881 -0.15%
ALTIN 2.282,160,22
BITCOIN 22826111,81%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Kemik İliği Nakli Hastanesi

Özhaseki Türkiye’nin En Modern Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin İnşaatını Gezdi KAYSERİ,(BGC)-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ,ERÜ yerleşkesinde inşaatı devam eden kemik iliği hastanesi inşaatını gezdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mehmet Özhaseki ,”Hastane inşaatında sona gelinmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.Yapımı hayırseverlerimizce üstlenilen ve bizim de maddi manevi katkılarımızın olduğu Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji – Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunduk, Hastanemiz Türkiye’nin en modern, dünyada ise ilk üçe girebilecek Çocuk Hematoloji – Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi olarak çocuklarımıza umut ışığı olacak. Desteğini esirgemeyen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim, keselerine Halil İbrahim bereketi versin” dedi.

İnceleme sırasında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış,AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ,hastane ve inşaat firması yetkilileri de yer aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.