DOLAR 32,3789 0.18%
EURO 35,0271 -0.19%
ALTIN 2.324,710,24
BITCOIN 2257774-0,98%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERMALL AVM SATILIYOR

KAYSERMALL AVM SATILIYOR

Yapılan açıklamada, "İLDEM bölgesinin gelişmesinde Kooperatifimiz öncülüğü ile başlayan yapılaşma süreci gelen talepler ve özel sektöründe devreye girmesiyle 200 bin kişiyi aşan bir nüfusa ulaşarak birçok şehrimizden daha büyük bir yaşam alanına dönüşmüştür." İfadelerine yer verildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:23
KAYSERMALL AVM SATILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de İLDEM bölgesinde büyük bir açığı kapatan İldem KAYSERMALL AVM’de yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuldu. Yapılan açıklamaya göre çok uygun koşullarda 34 mağazanın ihale ile satışa çıkarılacağı kaydedildi.

S.S. Tasfiye Halinde İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, İldem KAYSERMALL AVM’de 34 mağazanın ihale ile satışa çıkarılacağı belirtildi.

Yapılacak ihale ile %10 Peşinat 120 ay vade imkanıyla kefilsiz, ipoteksiz, banka teminatsız çok cazip fırsatlar mağaza sahibi olmak isteyen veya iş kurmak isteyen yatırımcıların istifadesine sunuldu.

Açık ve şeffaf bir şekilde yapılacak ihale, 24 Şubat’ta 2022 Perşembe Günü Saat: 10.30’da İldem KAYSERMALL AVM’de TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek ve tüm girişimcilere, yatırımcılara ve Kayseri halkına açık olacak.

İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı en uygun şartlarda ev sahibi yapmak amacı ile 1995 yılında kurulan S.S. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi geçen süre içerisinde eşine az rastlanır şekilde 12.500 konut yaparak üyelerine teslim etmiş ve tapularını dağıtmış alanında çok başarılı ve örnek bir Kooperatiftir” denildi.

İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde devam etti:

“Bölgedeki bu büyük nüfusun sürekli şehri merkezine gitmesinin önüne geçmek, İLDEM’in gelişmesi, büyümesi ile birlikte artan ihtiyaçları ’da dikkate alan Kooperatif yönetim kurulumuz bölgenin alışveriş, sinema-eğlence ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla KAYSERMALL AVM’yi planlayarak 2018 yılında açılışını yapmış ve halkımızın hizmetine sunmuştur.

İLDEM’de yaşayan 200 bini aşkın vatandaşımızın en basit ihtiyaçları için bile şehir merkezine gitmesine gerek kalmaması, zaman kaybının önlenmesi, trafik yoğunluğunun oluşmaması ve ulaşım maliyetlerinin önüne geçerek KAYSERMALL AVM bölgenin ihtiyaçlarını karşılamasına ve cazibe merkezi olmasına büyük katkı sağlamıştır.

12.500 konutu üyelerine teslim eden, AVM’yide açarak misyonunu tamamlamış olan Kooperatifimiz tasfiye kararı almıştır. Bu nedenle AVM’nin kira geliri hedefi ve kaygısı taşımadan en sağlıklı şekilde bölge halkımıza hizmet vermeye devam etmesi için TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş. ile şeffaf bir şekilde ihale usulü ile satışa çıkarılmasına karar verilmiştir. İhale sonunda kiracı değil mülk sahibi olacak olan mağaza sahipleri bölgenin ihtiyaçlarına göre halkımıza kira kaygısı ve kira maliyeti düşünmeden, mağazalarına her türlü yatırımı yaparak çok daha iyi hizmet vereceklerdir. İhale sonunda %100 doluluğa ulaşarak yine AVM formatından ödün vermeden hizmete devam ederek bölgenin Alışveriş ve eğlence dışında sosyal-kültürel etkinliklerinin de merkezi olmaya devam edecektir.

Lcv Waikiki, Migros, Mavi Jeans, Flo, E-bebek, Burger King, Popoyes, Özdilek, Watsons, BTM vb. gibi birçok ulusal markaları, bölgenin tek sineması, eğlence alanı ve kafeleri ile aktif olarak hizmet vermeye devam eden ve aylık 300 bini aşkın ziyaretçisi olan KAYSERMALL AVM’de sınırlı sayıda bulunan 34 mağaza yeni sahiplerini bekliyor.

%10 Peşinat 120 ay vade imkanıyla kefilsiz, ipoteksiz, banka teminatsız çok cazip şekilde mağaza sahibi olmak isteyen veya iş kurmak isteyenlerle yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımızın kaçırmaması gereken bir fırsat olarak görüyoruz. Kooperatifimiz tasfiye kararı almış olduğu için cazip şartlarla gerek ulusal markalardan gerek şehir merkezinden şube açarak büyümeyi düşünen, gerekse bölgedeki mevcut mağazaları, bayilik alarak, kendileri açarak AVM içinde görmek ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmek istiyoruz. Bu nedenle şartları oldukça cazip yapıp, vatandaşlarımıza kira öder gibi mağaza sahibi olmayı ve yatırım yapmayı düşünen tüm vatandaşlarımıza müthiş bir yatırım fırsatı sunuyoruz.

24 Şubat’ta 2022 Perşembe Günü Saat: 10.30’da AVM’miz içinde TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş. tarafından açık ve şeffaf bir şekilde yapılacak ihaleye tüm girişimcilerimizi, yatırımcılarımızı ve halkımızı davet ediyoruz.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.