DOLAR 32,6097 0.26%
EURO 34,7655 0.25%
ALTIN 2.419,44-0,53
BITCOIN 21690430,01%
Kayseri
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kayserispor sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

Kayserispor sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi

KAYSERİ (1HA) - Kayserispor 2022 – 2023 sezonu öncesi ilk antrenmanını kulüp tesislerinde yaptı. İdman Öncesi teknik direktör Çağdaş Atan futbolcularla toplantı yaptı. Daha sonra kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması ile yarı saha futbol oynadı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:35
Kayserispor sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan idman öncesi gazetecilere açıklama yaptı. Çağdaş Atan yaptığı konuşmada, “Yeni başlayacak sezon bütün takımlara hayırlı olsun. Amacımız her zaman iyi futbol. Ben bu sezon çekişmeli güzel bir iyi bir ligin geçeceğini düşünüyorum. Biz transfer tahtası açılmayacakmış gibi hareket ediyoruz. Takımın büyük bir kısmını koruduk. İki tane de kiralık futbolcu için kuralların netleşmesini bekliyoruz. Bu tarz durumlarda bunu fırsata çevirmek gerekiyor. Özellikle de genç oyuncular için. Alt yapıdan çıkan ve geçen sezon A Takımla idmana çıkan 9 kişi şuan kamp kadromuzda. Onlara da az önce, sahada yüzde 100’lerini verip kendilerini ispat edecekleri bir performans göstermelerin bekliyorum. Biz de sene de birkaç genç futbolcuyu takımlarımıza kazandırmak istiyoruz. Bu tarz durumlarda onu fırsata çevirmek gerekiyor. Takımda yerlilerle yabancılar arasında iyi bir arkadaşlık var. Onlar da birbirlerini taşıyacaklardır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.