DOLAR 32,5186 -0.1%
EURO 34,8275 -0.13%
ALTIN 2.425,65-0,17
BITCOIN 2144269-0,74%
Kayseri
29°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayserispor’dan Turkovac farkındalığı

ERÜ Rektörü Mustafa Çalış ve Öğretim Üyesi Özdarendeli: Turkovac farkındalığı için teşekkür ederiz KAYSERİ, (BGC) - Yukatel Kayserispor'un Altay'ı 1-0'lık sonula mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklama yapan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, ERÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, açıklamasında “Kayserispor’umuzu tebrik ediyoruz. Berna başkanımızı ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Gerçekten müthiş bir oyun oynadılar. Özellikle Berna başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yerli aşımız Turkovac’ı milli aşımızı gündeme getirmesi ve bütün Süper Lig takımlarımızın maçlara Turkuvac pankartıyla çıkması bizi ayrı mutlu etti. Biz de bugün Aykut hocamız ve Zafer hocamızla geldik. Herkese teşekkür ederiz. Kayserisporumuza başarılar diliyoruz. Kayserisporu ilk 5 ila 10 takım arasında görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kayserispor’un Altay maçına üzerinde Turkovac yazan formayla çıkmasını değerlendiren Özdarendeli, “Berna başkana teşekkür ediyorum. Farkındalık ve davetleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Turkovac için bütün Süper Lig takımları farkınladık yarattı. Bugün de Kayserispor kazandı. Ayağımız uğurlu geldi. Hayırlı olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.