DOLAR 32,5417 0.16%
EURO 34,9486 -0.09%
ALTIN 2.458,330,92
BITCOIN 20865291,08%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYSERİSPOR’A “BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ” VURGUSU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Süper Ligin yeni sezonunda Yukatel Kayserispor’a tribünde de destek olmaya devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her zaman olduğu gibi bu sezon da kentin Süper Lig’deki temsilcisi Yukatel Kayserispor’u yalnız bırakmayan Başkan Büyükkılıç, 1-0 sarı kırmızılı takımın üstünlüğü ile sonuçlanan Antalyaspor karşılaşmasını tribünden taraftarlarla birlikte heyecanla takip etti.

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Yukatel Kayserispor'un evinde konuk ettiği Fraport Tav Antalyaspor'u 1-0'lık sonuçla mağlup etmesinin ardından konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Şehrimizin birleştirici gücü olarak gördüğümüz Kayserispor’umuzla birlikte bakanımız, milletvekilimiz, valimiz ve taraftarlarımızla el ele, gönül gönüle diyoruz” dedi.

3 puanın Kayseri’ye çok yakıştığını söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Bu başarıyı paylaşarak devamını diliyor, hocamıza, oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Kayseri’ye yakıştı, hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise “Bu futboldan dolayı başta hocamız olmak üzere tüm gençlerimizi tebrik ediyor, alınlarından öpüyoruz. Sayın Valimiz, Baki vekilimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile buradayız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.