DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8420 0.24%
ALTIN 2.513,551,18
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayseri yüksek irtifa kamp merkezi

Uluslararası futbol kampları alanında 25 yıldan bu yana sektörde bulunan Serkan Çeri de, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin uluslararası alanda ilgi görmeye şimdiden başladığını anlatarak, yeri ve konumu çok iyi ayarlanmış sahaların Süper Lig ekipleri başta olmak üzere dünya yıldızı takımların tercih edeceği bir merkez haline geleceğini vurguladı

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yapımı tamamlanan 2 sahada incelemelerde bulundu.

VE BİR RÜYA DAHA GERÇEK OLDU

Kayseri’yi bağrına yaslayan Erciyes’te bir rüya daha gerçek oldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, uluslararası takımların da kamp yapacağı Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki 2 sahanın tamamlandığını ve FİFA standartlarındaki sahaların başta Süper Lig ekipleri olmak üzere dünya yıldızı takımları 20 Ağustos’tan itibaren ağırlamaya başlayacağını açıkladı. Başkan Büyükkılıç, “Erciyes’imizi çok yönlü olarak 12 ay boyunca değerlendirecek konum ve duruma getirmek şehrimiz adına kazanım olacaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.