DOLAR 32,5715 0.25%
EURO 35,0004 0.05%
ALTIN 2.450,620,61
BITCOIN 20991230,34%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ YENİ NORMAL SÜRECİNDE TURİZME HAZIR

KAYSERİ YENİ NORMAL SÜRECİNDE TURİZME HAZIR

Asfalt yenileme çalışmalarında Kayseri’nin 6 bin yıllık tarihinden bahseden ve önümüzdeki süreçte Kayseri’nin turizm çalışmalarına da değinen Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:52
KAYSERİ YENİ NORMAL SÜRECİNDE TURİZME HAZIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri 6 bin yıllık geçmişle ticaretin merkezi bir şehir. Son süreçte de turizmin merkezi olma yönünde Erciyes ve Kapadokya ila adeta iş birliği halinde geçmiş. Yıllardan beri de Kültepe Kaniş Karum’da ipek yolu üzerindeki bu güzergahta Koramaz Vadisiyle, Sultan Sazlığıyla kültür turizmiyle, inanç turizmiyle adeta bir açık hava müzesi şeklindeki tarihi misyonu taşıyan şehrimizin insanların faydasına sunmak için turizm altyapısıyla da koronavirüs sonrasındaki süreci hazırlamak için gerekli çalışmalarımızı iş birliği halinde sürdürüyoruz”

AYASOFYA’DA OKUNAN FETİH SURESİ İÇİN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Uzun bir aradan sonra yeniden kılınmaya başlanan Cuma namazı hakkında da görüşlerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç,”Dün de hatırlanacağı üzere Cuma namazının edasını başlandı.  Şehrimizde sıkıntı oluşturmadan yaklaşık 700 civarında camide Cuma namazı eda edildi. Merkez ve ilçelerimiz dahil olmak üzere. Ayrıca Türkiye’mizde de fetihin sembolü olan 29 Mayıs’a denk gelen Ayasofya’da Fetih Suresi’nin okunmasıyla da adeta bir milli heyecanı yineleyen bir yaklaşım sergilenmesi de bizleri ayrıca sevindirdi. Fatih’in ruhu da böylece şad oldu. Allah vesile olanlardan razı olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ben bizi seven güvenen hemşehrilerimize bir kez daha minnet duyuyor, teşekkür ediyor, değerlerine bağlı böyle güzel bir şehrin hizmetkarı olmaktan da elbette ki keyif alıyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.