DOLAR 32,5555 -0.01%
EURO 34,9106 0.06%
ALTIN 2.433,880,17
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

KAYSERİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ELÇİLERİ PROGRAMI

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Kayseri AB Bilgi Merkezi, Kayseri Ticaret Odası, SÜGEP ve Boğaziçi Üniversitesi SDSN Türkiye iş birliğinde düzenlenen Sürdürülebilirlik Elçileri Eğitim Programı 11 Ekim’de başlıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlk altı günü fiziksel, ikinci altı günü online 12 günlük eğitim programına #sürdürülebilirlikelçileri için başvurular başladı. Programa yeni üniversite mezunu gençler ve sürdürülebilirlik departmanlarını kurmayı hedefleyen firmalar başvurabilecek.
Program boyunca “Sürdürülebilirlik Yetkinlikleri” konusunda özel tasarlanmış eğitimleri alacak olan gençler, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında, kamu ve özel sektörde sürdürülebilirlik ofisleri bulunan yada kurmayı planlayan iş yerlerinde isdihdam edilebilecektir.
Yeni teknolojiler ve çözümler hakkında gençleri bilinçlendirmeyi, bu alanda doğacak yeni uzmanlık alanları açısından onları geleceğe hazırlamayı amaçlayan program, BM sürdürülebilir kalkınma hedefleri konusunda bilinçlendiriliyor.
Eğitimler Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonlarında yapılacaktır. Eğitim sonunda KTO ve Kayseri AB Bilgi Merkezi onaylı katılım sertifikaları verilecek.
Başarılı gruplara Boğaziçi Üniversitesi SDSN Türiye, programın sonunda verilecek sertifikaları onaylanacak ve EDX portalı üzerinden MIT ve Harward Üniversiteleri tarafından verilen online derslere erşim imkanı sağlayacak.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.