DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.293,020,69
BITCOIN %
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kayseri Sağlık Müdürlüğünde devir teslim

Kayseri Sağlık Müdürlüğünde devir teslim

KAYSERİ (1HA) - Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü görevini yeni atanan Dr. Mehmet Erşan’a devretti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:59
Kayseri Sağlık Müdürlüğünde devir teslim
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, “Yaklaşık 5 yıl önce devraldığım ve şerefle sürdürdüğüm görevimi bugün itibarıyla Mehmet Erşan hocama devrediyorum. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, Mehmet Erşan hocama yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Dr. Mehmet Erşan ise, “Ali Ramazan hocamıza bu zamana kadar verdiği hizmetler ve ilimize kattığı değerler için teşekkür ediyorum. Biz de devraldığımız hizmet bayrağını daha iyi noktalara taşımak adına ekibimizle yoğun bir tempoda çalışacağız inşallah. Rabbimiz sağlık camiasının kıymetli çalışanlarına ve aziz Kayseri halkına hizmet noktasında bizleri mahcup etmesin. Faydalı işler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Benli ve Erşan karşılıklı birbirine hediye verdi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.