DOLAR 32,6019 0.39%
EURO 34,8138 0.22%
ALTIN 2.492,750,34
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYSERİ’NİN GURURU OLDULAR

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun 6 Haziranda Ankara Sincan Kapalı spor Salonunda düzenlediği İşitme Engelliler Tekvando Poomsae şampiyonasında Kayseri’den 12 sporcuyla kazandığı 5 Altın, 5 Gümüş ve 6 Bronz ile toplamda 16 madalya ile şampiyonaya damga Kılıçayspor Kulübünün sporcuları başarılarını kutlamak için pasta kesti. Kutlamada halay çeken işitme engelli sporcular başarılarının haklı gururunu yaşadı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞAMPİYONLARA SÜPRİZ KUTLAMA

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği İşitme Engelliler Tekvando Poomsae Türkiye Şampiyonası Ankara Sincan Kapalı Spor Salonun da tamamlandı. Şampiyonaya Mutlu Yüzler projesi kapsamında katılan Kılıçayspor Kulübünün 12 sporcusu toplamda aldığı 16 madalya ile Türkiye’de adını duyurarak Kayseri’nin gururu oldu.
PASTA KESİP HALAY ÇEKTİLER
Mutlu Yüzler projesi kapsamında şampiyonaya katılan Kılıçayspor Kulübü sporcuları kazandıkları 5 Altın, 5 Gümüş ve 6 Bronz madalyanın keyfini pasta keserek kutladı. Kutlamaya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Halil Demir, Tekvando Kayseri İl temsilcisi Ömer Özuzun, Kılıçayspor ve Tekvando Milli Takım Antrenörü Ayşegül kılıç Bolat, Mutlu Yüzler Projesi Koordinatörü Arzu Bayram Eser, sporcu ve aileleri katıldı.
Mutlu Yüzler Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen kutlama töreninde sporcular pasta keserek halay çekti. Şampiyonada 16 madalya alarak Türkiye’de ses getiren ve Kayseriyi gururlandıran sporcular başarılarının haklı gururunu yaşadı. Sporcuların sevincine aileleri de ortak oldu.
Başarını Tesadüf olmadığını belirten Kılıçayspor Kulübü ve Tekvando Milli Takım Atrenörü Ayşegül Kılıç Bolat şampiyonaya disipli ve azimli bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Bolat, “Pandemideki olumsuz şartlara rağmen çalışmalarımızı sürdürdük. Sporcularım ve aileleri bu süreçte özveri ve fedakarca davrandı. Sonuç olarak 16 madalya kazandık ve çalışmalarımızın karşılığını aldık. Kayserimizin adını ülke genelinde başarı ile temsil ettik. Bu başarı sporcularımın başarıdır. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Başarı ile geride bıraktığımız şampiyona sporcularımı bundan sonraki organizasyonlar için daha da hırslandırdı. Türkiye tekvando camiası bundan sonra Kılıçayspor Kulübünün ve sporcularını bundan sonra da duymaya devam edecek” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.