DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.440,110,17
BITCOIN 20958260,26%
Kayseri
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KAYSERİ KADİM BİR KÜLTÜR ŞEHRİDİR

KAYSERİ KADİM BİR KÜLTÜR ŞEHRİDİR

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş Nüans Medya’yı ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:38
KAYSERİ KADİM BİR KÜLTÜR ŞEHRİDİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan hizmetlerin insana duyurulması gerektiği vurgulayan Taymuş; Nüans Medyanın yapmış olduğu başarılı tanıtım çalışmaları ve www.haberyenigundem.com  haber sitesinin tarafsız yayıncılığından dolayı tebrik etti.

Kayseri’ye büyük katkıları olan ve 20 yıldır görev yapan Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş; “En büyük hayalim Kayseri’nin kültür ve turizm şehri olarak hak ettiği yerlere gelmesidir. Altyapı ve iyileştirme çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Çok yol kat ettik bugüne kadar ama daha yapacak çok işimiz olduğunu biliyoruz. Şehrimizin bir cazibe merkezi olabilmesi için gelen turistlerin memnun bir şekilde ayrılarak yeniden şehrimize gelmelerini sağlamalıyız. Birde turizmden gelir elde etmeliyiz. Yani gelen turiste harcama yaptırabilmeliyiz. Gelen turist otelden dışarı çıkmazsa turizmde gelişip kalkınamayız. Onlara eğlenebilecekleri, gezebilecekleri, alışveriş yapabilecekleri alternatifler sunmalıyız. Bunun için de özel sektör girişimcilerine büyük görev düşüyor. Biz Kültür ve Turizm Bakanlığı olarak üzerimize düşün görevi yapıyoruz ama sadece bizimle bitecek bir iş değil bu. Ayrıca Kayseri halkının artık bu şehrin bir turizm şehri olduğuna inanması ve gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlaması lazım. Memnun ayrılacak her bir turist bin turist olarak geri dönecektir. Kadim kent Kayseri yüzlerce yıldır bir cazibe merkezi ve bundan sonra da cazibe merkezi olarak devam etmesi bu şehrin yerli ve milli davasıdır.”

Nüans Medya ve Haber Yeni Güdem’in kurucusu Duygu Uludaşdemir Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Uludaşdemir; Yıllardır güler yüzü ve tatlı dile ile tüm halkı kucaklayan, yardımcı olan ve Kayseri’nin turizm şehri olmasında büyük katkısı olan Taymuş’a yapılan çalışmalarda her türlü görevi üstlenecek alt yapı ve ekibe sahip olduklarını ifade etti.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.