DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072616-2,11%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYSERİ HULUS HANIMLAR DERNEĞİ’NDEN KONYA GEZİSİ

Kayseri Hulus Hanımlar Derneği tarafından , Gençlik Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı 2020-1 kapsamında; Gençlerin kendi aralarındaki yardımlaşma, özel ilgiye ihtiyacı olan kişiye yardım etme, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesini sağlamak amacıya Konya gezisi düzenlendi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumda kalıcı gönül köprülerini kurma, gençlerin sosyal becerilerinin ve kendilerine olan güvenlerinin geliştirilmesi, ve özellikle özel bireylerin dışlanma hislerinin ortadan kalkmasını sağlamak amacı ile yürütülmekte olan BİN-KAY-SERİ projesi etkinlikleri çerçevesinde , 45 katılımcı Konya ili kültür gezisine katıldı.
BİN-KAY-SERİ proje koordinatörü Mustafa Karabulut proje kapsamında dernekle gönüllü gençleri ile Melikgazi ilçesi İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleştirdikleri Konya Kültür gezisinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını syledi.
Karabulut ,” 45 katılımcı ile günübirlik yaptığımız faaliyet kapsamında özellikle özel gençlerimizin ve ailelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Pandemi şartlarına uygun hareket ederek 3 farklı araçla yolculuk yaptık. Aralarında öğrenci ve velilerden ilk defa Konya’yı ziyaret edenler vardı. Hz. Mevlana ve Şems-i Tebrizi Hazretleri’nin türbe ziyaretlerini gerçekleştirdik. Konya Kelebekler vadisi ve Konya Panorama Müzesi’ni gezerek gençlerimiz için unutulmaz bir anı bıraktık.Konya’da meşhur Etli ekmek ve Bamya çorbası yiyen gençler etkinlik boyunca bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve gezimiz sırasında gençlerimizi ziyaret edip hediyeler vererek sevindiren Konya Betül Hanımlar dernek yönetimine de teşekkür ediyorum”, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.