DOLAR 32,5194 0.18%
EURO 34,8729 0.27%
ALTIN 2.472,480,43
BITCOIN 1984371-4,43%
Kayseri
23°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYSERİ GİLABURUSU

DOKTOR BAŞKAN, KURSİYERLERE GİLABORUNUN FAYDALARINI ANLATTI Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK’in Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) tarafından kursiyerler için online düzenlenen Türk Mutfağı kursuna çat kapı ziyarette bulundu. Doktor Başkan Büyükkılıç, kursiyerlere sonbahar mevsiminde hasadı yapılan her derde deva gilaboru hakkında önemli bilgiler verdi. Zaman ve mekân sınırlamasını ortadan kaldıran ve yeni dönem kayıtları ile hız kaybetmeden uzaktan eğitim faaliyetlerine devam eden KAYMEK UZEM, Türk Mutfağı kursunda ilk menüsüyle kursiyerlerle buluştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOKTOR BAŞKAN, KURSİYERLERE GİLABORUNUN FAYDALARINI ANLATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK’in Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) tarafından kursiyerler için online düzenlenen Türk Mutfağı kursuna çat kapı ziyarette bulundu. Doktor Başkan Büyükkılıç, kursiyerlere sonbahar mevsiminde hasadı yapılan her derde deva gilaboru hakkında önemli bilgiler verdi.

Zaman ve mekân sınırlamasını ortadan kaldıran ve yeni dönem kayıtları ile hız kaybetmeden uzaktan eğitim faaliyetlerine devam eden KAYMEK UZEM, Türk Mutfağı kursunda ilk menüsüyle kursiyerlerle buluştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.