DOLAR 32,5652 0.15%
EURO 34,8773 0.57%
ALTIN 2.423,87-0,35
BITCOIN 21635461,00%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri gazeteciler cemiyeti ödül töreni

Kayseri gazeteciler cemiyeti ödül töreni

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin organizasyonuyla düzenlenen Geleneksel Gazetecilik Yarışması ödül törenine katıldı. Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’de uyum kültürü önemli. Ben çok değerli basınımıza bu manada uyum kültürüne yapmış oldukları katkılardan dolayı özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:56
Kayseri gazeteciler cemiyeti ödül töreni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başta olmak üzere Vali Şehmus Günaydın , önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis, MHP Milletvekilleri Baki Ersoy, İsmail Özdemir, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Serkan Tok, ilçe belediye başkanları, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve ödül almaya hak kazanan basın mensupları katıld

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.