DOLAR 32,3732 0.14%
EURO 35,1568 -0.12%
ALTIN 2.322,610,17
BITCOIN 22954932,50%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri’de Uyuşturucunun Kökünü Kazıyacağız

Kayseri’de Uyuşturucunun Kökünü Kazıyacağız

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, katılmış olduğu Akülü Araç Dağıtım Töreni’nde ilimizde devam eden uyuşturucuyla mücadele hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:49
Kayseri’de Uyuşturucunun Kökünü Kazıyacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Çiçek, “Biz son zamanlarda uyuşturucuyla mücadelede Kayseri’de çok büyük başarılar elde ediyoruz. Daha geçen hafta Emniyetimiz, 7 kilogram uyuşturucuyu gençlerimizi zehirlemeden hemen önce yakaladı. Göreve geldiğimizde ilk iş olarak oluşturduğumuz Güven Timlerimiz 94 kişi, sokaklarda, meydanlarda, her yerde şu an itibariyle alandalar, mesai mefhumu gözetmeden görevlerinin başındalar. Ayrıca kamera sayılarını artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Birçok yere kamera taktık. Eksik olan yerleri de kamera sistemleriyle donatacağız.” dedi Uyuşturucuyla mücadelenin hız kesmeden devam edeceğini belirten Vali Çiçek, “ Devletimizden, Bakanlarımızdan aldığımız güç ve Emniyet Müdürümüzden, polisimizden aldığım cesaretle, onların bana söyledikleri sözlerle ben de Kayseri’ye bir söz vermek istiyorum; Kayserili hiçbir çocuğun heba olmasına izin vermeyeceğiz, buradan söz veriyorum Kayseri’de uyuşturucunun kökünü kazıyacağız. Hiçbir parkta, hiçbir okul önünde torbacı bırakmayacağız. Bütün arkadaşlarımız 10 saat çalışıyor ise 15 saat çalışacak, 15 saat çalışıyor ise 20 saat çalışacak. Bu illetten çocuklarımızı kurtaracağız.” dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.