Kayseri'de trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Kocasinan ilçesi Bekir Yıldız Bulvarı'nda, polis memuru M.A.'nın kullandığı otomobil ile yabancı uyruklu F.A.'nın kullandığı kamyonet çarpıştı, kazada dört kişi yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Kocasinan ilçesi Bekir Yıldız Bulvarı'nda, polis memuru M.A.'nın kullandığı 38 AAC 185 plakalı otomobil ile yabancı uyruklu F.A.'nın idaresindeki 38 MA 7351 plakalı kamyonet çarpıştı. Olay, çevredekilerin hızlı bir şekilde durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirmesiyle kısa sürede yetkililere iletildi. Sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine sevk edilmesinin ardından, kazanın meydana geldiği alanda ilk müdahaleler yapıldı.

Kazanın ardından, sürücüler M.A. ve F.A. ile birlikte polis memuru M.E. ve kamyonetteki Suriyeli A.E. de yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri, kazanın meydana geldiği alanda güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın nedenleri ve tarafların durumu hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme