DOLAR 32,5671 0.08%
EURO 35,0040 0.45%
ALTIN 2.429,910,29
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

KAYSERİ DE ASAYİŞ

Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Hakkında Adli İşlem Yapıldı KAYSERİ, (BGC)- Kayseri’de iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında ‘uyuşturucu madde ticareti’ ve ‘uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak’ suçlarından adli işlem yapıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin iki farklı operasyonda yakaladığı 5 şahıs hakkında işlem başlatıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri görevlilerince yapılan ortak çalışmada, Kayseri’ye uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine, şüpheli şahsın kullandığı araç tespit edilerek Kayseri–Malatya Karayolu üzerinde durduruldu. Araçta yapılan aramada yastık kılıfı içerisine gizlenmiş vaziyette 2 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şahsa “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapıldı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Talas ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramada da 15 gram sentetik kannabinoid, 2 kilo 500 gram metamfetamin ve 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 4 şahsa ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’, 1 şahıs hakkında da ‘uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak’ suçlarından işlem yapıldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.