DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.324,180,22
BITCOIN 22818871,33%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kayseri Anka vakfı çalışmaları

Kayseri Anka vakfı çalışmaları

Yaptığımız etkinlikleri ifade etmeye çalışırken, “bridging the gap” sözü geldi aklıma: boşluklara köprü kurmak. Öğrenci ile öğretmen, çalışan ile okuyan, şehirli ile köylü, genç ile yaşlı, hasılı birbirinden farklı olan insanlar, yerler, olaylar, ortamlar arasındaki boşlukları dolduruyoruz yaptıklarımızla. Gençlerimiz tanımadıkları gençlerle ve öğretmenlerle sohbet etmeyi, yeni nesil tarımın nasıl olduğunu, farklı yaşamların formatlarını, yetişkinlerin gündemlerini ve ilgilerini, kimin nasıl ne uğraşla ne şekil bir hayat kurduğunu deneyimliyorlar. Herkes birbirinden çok farklı, ne kadar da güzel bu farklılıklar! Vazgeçmediğimiz ortak bir yanımız var: Güleryüz ve umut. Sevgili arkadaşımız Aslı Azman’ın armut ve badem çiftliğinde misafir olduk Develi’de, harika bir gün geçirdik. İşitme engelini bir yana koyarak mimar, bisikletçi, fotoğrafçı, snowboardcu, tarımcı ve üretici nasıl olunur bir kez daha ona tanık olduk.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:51
Kayseri Anka vakfı çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptığımız etkinlikleri ifade etmeye çalışırken, “bridging the gap” sözü geldi aklıma: boşluklara köprü kurmak. Öğrenci ile öğretmen, çalışan ile okuyan, şehirli ile köylü, genç ile yaşlı, hasılı birbirinden farklı olan insanlar, yerler, olaylar, ortamlar arasındaki boşlukları dolduruyoruz yaptıklarımızla. Gençlerimiz tanımadıkları gençlerle ve öğretmenlerle sohbet etmeyi, yeni nesil tarımın nasıl olduğunu, farklı yaşamların formatlarını, yetişkinlerin gündemlerini ve ilgilerini, kimin nasıl ne uğraşla ne şekil bir hayat kurduğunu deneyimliyorlar. Herkes birbirinden çok farklı, ne kadar da güzel bu farklılıklar! Vazgeçmediğimiz ortak bir yanımız var: Güleryüz ve umut.

Sevgili arkadaşımız Aslı Azman’ın armut ve badem çiftliğinde misafir olduk Develi’de, harika bir gün geçirdik. İşitme engelini bir yana koyarak mimar, bisikletçi, fotoğrafçı, snowboardcu, tarımcı ve üretici nasıl olunur bir kez daha ona tanık olduk.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.