DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2078088-1,19%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAYA KARTALI BULUNDU

Kayseri Yeşilhisar İlçe Merkezinde Yeşilhisar Zabıta Amiri tarafından bulunan yaralı kızıl şahin ve Niğde İl Merkezinde kanadından yaralı olarak bulunan kaya kartalı gerekli bakım ve tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerimize teslim edilmiştir. Açlıktan ve susuzluktan yorgun düşen yaralı şahin ve kaya kartalı ekiplerimizce teslim alındıktan sonra hızlıca Büyükşehir Belediyesine bağlı Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımlarını yaptırmak üzere teslim edilmiştir. Yaralı kaya kartalı ve kızıl şahin, gerekli tedavi ve bakımının yapılmasının ardından yine ekiplerimizce teslim alınarak doğal yaşam ortamına bırakılacaktır

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Yeşilhisar İlçe Merkezinde Yeşilhisar Zabıta Amiri tarafından bulunan yaralı kızıl şahin ve Niğde İl Merkezinde kanadından yaralı olarak bulunan kaya kartalı gerekli bakım ve tedavisi için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerimize teslim edilmiştir.
Açlıktan ve susuzluktan yorgun düşen yaralı şahin ve kaya kartalı ekiplerimizce teslim alındıktan sonra hızlıca Büyükşehir Belediyesine bağlı Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımlarını yaptırmak üzere teslim edilmiştir.
Yaralı kaya kartalı ve kızıl şahin, gerekli tedavi ve bakımının yapılmasının ardından yine ekiplerimizce teslim alınarak doğal yaşam ortamına bırakılacaktır

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.