DOLAR 32,5834 0.04%
EURO 34,9185 0.04%
ALTIN 2.429,35-0,01
BITCOIN %
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KARUM İNŞAAT PROJELERİNE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Kayseri’nin önde gelen inşaat firmalarından olan KARUM inşaat,yeni projesi olan KARUM Sante’nin temelini attı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de yaptığı projeleri ile adından sıkça söz ettiren KARUM İnşaat  Şehir Hastanesi’ne yakın lokasyonuyla 2+1 olarak KARUM Sante Residence’nin temelini attı.

Bölgede çeşitli lokasyonlarda bulunan projeleriyle her kesimden insanlara hitap ettiklerini dile getiren KARUM inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükbaş, “Temelini atmış olduğumuz KARUM Sante projemiz ile Sağlık çalışanlarımıza güvenli ve kaliteli bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz. Bu projemizle birlikte mevcut devam eden 3,5+1 ve 2+ 1’den oluşan İldem Perla,  36 adet villadan oluşan projemiz İldem Regnum ve proje aşamasında olan Talas Millet Bahçesine komşu KARUM Art Life 2+1ve 4 +1’den oluşan projelerimizle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

KARUM İnşaat bünyesinde Talas’ta faaliyette bulunan KARUM Residence işletmecisi Murat KARACA “Şehrin en gözde lokasyonunda üniversiteye ve sosyal alanlara erişim imkânıyla son dönemlerde artan kira fiyatlarına karşı uygun kira ve konforumuzla tüm misafirlerimize destek sağlıyoruz. Konum ve lokasyonumuzdan dolayı rezidansımızda misafirlerimiz çoğunlukla sağlık çalışanlarından ve öğretim üyelerinden oluşuyor. Bu dönemde yurt sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize de elimizden gelen desteği sağlamaya çalışsak da bu konuda kısıtlı kaldık. Rezidansımızda kısa süreli konaklama veremiyoruz, işletim tarzı olarak uzun süreli gir-çıkı az olan sakin bir ortam sağlıyoruz.”dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.