DOLAR 32,5055 -0.12%
EURO 34,7782 -0.5%
ALTIN 2.498,300,57
BITCOIN 20728290,40%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KARGO ŞİRKETİNDE YAŞANANLAR VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARDI

KARGO ŞİRKETİNDE YAŞANANLAR VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Kayseri’de bir kargo şirketinde yaşananlar şirket aracılığı ile kargosunu göndermek isteyen vatandaşlara pes dedirtti. Aylardır kargosundan haber alamayan ve kargo şirketinin kapısında nöbet tutan vatandaşlar isyan etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:26
KARGO ŞİRKETİNDE YAŞANANLAR VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sahabiye Bölgesi kargo şirketinde görev yapan görevliler ile telefonla iletişim kurmadıkları gibi yüz yüze kurulan iletişimde de sağlıklı bir sonuca ulaşamadı. Kargolar firmaya teslim edilmiş ama kimse nerede olduğunu bilmiyor. Arka arkaya gelen şikayetler ise içler acısı…

Beklettikleri Kargoya Ek Ücret Talep Ettiler

Hem maddi hem manevi mağdur olan vatandaşlardan Ayşegül S. “ Aylardır gidip geliyoruz. Parasını ödedik. Yarın gel diyorlar, geliyoruz kargonun bulunamadığını söylüyorlar. En son kargomuzun bulunduğunu söylediler. Almak için buraya geldik.  Ama verdiğimiz parayı geri iade alamadığımız gibi bizden birde ek ücret talep ettiler. Hem evraklarımız yerine ulaşmadı, hem paramız gitti, hem de ek ücret istiyorlar. Bu nasıl iş? Zaten sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Birde kargo şirketlerine boşu boşuna ödememi yapacağız. “ dedi.

Kargonun Nerede Olduğu Belli Değil

Kargosuna ulaşamadığı için isyan eden vatandaşlardan biri Sevda A.  İse “2 ay önce kargo gelecekti. İnternetten alış veriş yaptık. Gelip gidiyoruz. Hala kargomuzu alamadık. Şimdide Organize Sanayi şubemize bir gidip bakın dediler. Ne yapacağımızı şaşırdık. Keşke bu firma ile çalışmasaydık.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.