DOLAR 32,4947 -0.15%
EURO 34,9827 0.38%
ALTIN 2.434,490,48
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KARDAN ADAM ZABITALAR VE ELEKTRİKÇİ

Personeller kış günlerine paylaşımları ile renk kattı. Kayseri de, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi(KCETAŞ) çalışanlarında iş güvenliğine kardan adamla resim paylaşarak dikkat çekti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta Kocasinan Belediyesi zabıta ekipleri yaptıkları kardan adamın resmini ,belediyenin sosyal medya sayfasından ‘’İşimizi keyifli hale getirmek vazgeçilmezimiz.Zabıta personellerimizin ellerine sağlık’’, yazısı ile paylaşmıştı.
Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi (KCETAŞ)çalışanları da gittikleri bir arızadan kardan adamlı resim paylaştı.Şirketin sosyal medya hesabından ,’’Nisan ayında kar yağarsa, kardan adamsız olmaz.Ekiplerimiz yoğun çalışmalarını sürdürürken küçük bir mola vererek kardan adam yapmayı ihmal etmedileri.Kardan da olsa iş güvenliği olmadan çalıştırmayız ‘’, Beğendik /Hacılar’’, diye paylaşım yapılırken hem belediye hemde şirketin bu uygulaması vatandaşları gülümsetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.