DOLAR 32,4533 -0.12%
EURO 34,7677 -0.64%
ALTIN 2.434,76-0,04
BITCOIN 2062557-2,02%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAR GELİYOR

Bugün hava nasıl olacak? 21 Kasım Türkiye geneli hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önemli bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada bazı iller belirtilerek sağanak yağış olacağı ifade edildi. Söz konusu açıklamada bazı illerde de kar yağışı beklendiği belirtildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler kapsamında bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz (Amasya ve Tokat dışında), Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Siirt ile Kırklareli kıyılarının yağışlı geçeceği ifade edildi. KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Söz konusu açıklamada yağışların, kıyılarda sağanak, iç kesimlerde yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiği belirtilirken yağışların, sabah saatlerinde Rize çevreleri ile Trabzon'un doğu, Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiği vurgulandı. Yapılan açıklamada hava sıcaklığının üneydoğu kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı belirtilerek rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi beklendiği ifade edildi.

KAMU PERSONELİ.NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.