DOLAR 32,3268 0.23%
EURO 35,0881 -0.15%
ALTIN 2.282,160,22
BITCOIN 22826111,81%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kapımız her partiliye açık

Kapımız her partiliye açık

KAYSERİ (1HA)- Kayseri Valisi Günaydın, kapılarının bütün partililere açık olduğunu vurgulayarak:” siyasete bakış açımız, vatandaşın ihtiyacı üzerine kurulu” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:46
Kapımız her partiliye açık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Şehmus Günaydın, Kayseri’nin avantajının uyum şehri olduğunu belirterek,” Avantajımız şu ki Kayseri uyum şehri. Benim telefonum tüm partili arkadaşlarımıza açık. Kayseri halkı adına olan her konuda arayabilirler, kapımızı çalabilirler kapımız herkese açık. Biz düşüncelerimizi çok rahat anlatıyoruz. Halkımızın menfaatine, sorunlarına çözüm olmak üzerine olan tüm konular için bütün partiler kapımızı çalabilir. Bu yüzden bir sıkıntımız olmadı. Siyasete bakış açımız vatandaşın ihtiyacı üzerine, talep gelirse bunu karşılamak imkanlar üzerine bizim görevimiz. Benim çalışma prensibimde erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik çok önemli. Muhtarlarla ilk toplantımda çıkarttırdım telefonlarını ve şahsi numaramı onlara verdim. Muhtarlara da söyledim sizde vatandaşlara verin ve bir sıkıntıları olduğunda size ulaşsınlar dedim. Ve git gide bu arayan sayılar azalıyor çünkü vatandaş başvuracak yerleri olduğunu biliyorlar.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.