DOLAR 32,5807 0.28%
EURO 35,0062 0.08%
ALTIN 2.459,950,99
BITCOIN 21011851,20%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kapı Kapı Dolaşarak Anlatacağız

KAYSERİ, (BGC) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Millet İttifakı’nı ima ederek “Zillet ittifakının ihanetlerini kapı kapı dolaşarak anlatacağız” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan İncetoprak: “Zillet İttifakının İhanetini Kapı Kapı Dolaşarak Anlatacağız”

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programda konuşan MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, “İl ve ilçe teşkilatlarımızın yoğun gayretleriyle yaptığımız bu çalışmalarımızın vatandaşlar tarafından önemli bir şekilde yeniden bize yansıması, ülkemizin birlik ve beraberliği vatandaşlarımızın refahı için çalışma şevkimizi daha da arttırdı.” dedi.
‘İl İl Anadolu’ ziyaretlerinde partilerine olan sıcak ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten İncetoprak, Millet İttifakı’nı ima ederek “Son dönemde yaşanan olaylar ülkemizin çetrefilli bir dönemde olduğunu, zillet ittifakının Türkiye düşmanlarıyla hareket ettiğinin en açık göstergesidir. İçinde bulunduğumuz riskli süreç siyasi ve ekonomik beka mücadelesinin kahramanca vatan ve millet sevdasıyla icrasını şart koşmaktadır. Bu vesileyle biz de yaptığımız ziyaretlerle zillet ittifakının ihanetini, kapı kapı dolaşarak anlatacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği gelecek nesillerin huzuru ve refahı için Cumhur ittifakının önemini anlatacağız. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin dediği gibi ‘Cumhur ittifakı birdir, beraberdir. İmanla, inançla yüreklice vatana millete demokrasiye milli ekonomiye sahip çıkacaktır” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.