DOLAR 32,3800 0.16%
EURO 35,0244 -0.21%
ALTIN 2.331,540,52
BITCOIN 22964652,39%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

– Kantar yolu ölüm saçıyor, 2 yılda 27 hayvan telef oldu

- Başkan Kılınç; "Sayın Cabbar senin işin sorununu söyleyen vatandaşı engellemek değil vatandaşın sorununu çözmektir"

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sindelhöyük’de bir vatandaşın daveti üzerine Sindelhöyük’ü ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç sorunu söylediği için Whatsapp’dan engelleyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’a “sayın Cabbar senin işin sorununu söyleyen vatandaşı engellemek değil, vatandaşın sorununu çözmektir” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç açıklamasında “Sindelhöyük Camikebir mahallesi sakinlerinden Emre İleri kardeşimin davetine icabet ettim sorunlarını dinledim, Emre İleri kardeşim 2 yılda 27 tane hayvanının araç çarpması sonucu öldüğünü, kasis yapmaları için Develi Belediyesine dilekçe verdiğini geri dönüş alamadığını hatta Başkan Cabbar’a Whatsapp’dan yazdığını ve Cabbar’ın kendisini engellediğini söyledi” ifadelerini kullandı.
Başkan Kılınç, “İki yıldır vatandaşın sesini duymuyorlar eleştirdiğimiz zaman eleştirdi diyorlar, şimdi soruyorum bu yola iki kasis yaparak hayvan ölümlerinin önüne geçmek bu kadar mı zor? buraya kasis yapmak için illa insanların mı ölmesi gerekiyor? Sayın Cabbar senin işin sorununu söyleyen vatandaşı engellemek değil, vatandaşın sorununu çözmektir” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.