DOLAR 32,4947 -0.15%
EURO 34,9827 0.38%
ALTIN 2.434,490,48
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kamu Bankası uygun fiyatlı ikinci el araba satışı yapıyor!

Bu sene araba almak isteyen vatandaşlar uygun fiyatlı araba araştırması yapıyorlar. Kamu Bankası plan Halkbank uygun fiyatlı ikinci el araba satışı yapıyor. İşte bankanın satışa sunduğu arabalar ve banka tarafından verilen araba kredileri…

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu sene corona virüsü salgını nedeniyle pek çok fabrika üretimi durdurdu. Bu nedenle sıfır araç tedariki zorlaştı. İkinci el araçlara artan talep nedeniyle ise fiyatlarda yükselme meydana geldi. 2020 yılı içerisinde araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise uygun fiyatlı araba araştırmaları yapıyorlar. Kamu bankası olan Halkbank uygun fiyatlı araba satışı yapıyor.

Resmi site üzerinden araba ilanları veren HalkBank satışları ise teklif usulüne göre gerçekleştiriyor. İşte Halkbank’ın satışa sunduğu araçlar

Halkbank Taşıt KredisiNedir?

Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterileirmizin yanında olan kredimizdir.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.