DOLAR 32,5549 0.16%
EURO 34,9338 -0.22%
ALTIN 2.439,180,14
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kamu bankalarından konut kredisi kampanyaları!

Ev almak isteyen vatandaşlar belli bir miktar nakdi biriktirdikten sonra geri kalan miktarı da kredi çekmek istiyorlar. Bu doğrultuda özellikle kamu bankalarının yolunu tutan vatandaşlar Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasının faiz oranlarının detayları...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev almak isteyen vatandaşlar kamu bankalarının yolunu tutuyor ve biriktirdikleri paranın üstüne kredi çekmek istiyorlar. Bu doğrultuda vatandaşlar kamu bankaları Halkbanki Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından duyurulan konut kredisi kampanyalarının faiz oranlarını araştırıyorlar. 

Konu ile ilgili olarak kamu bankaları tarafından konut kredisinde uygulanan faiz oranlarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımız için derledik. Kredilerin detayları ise şöyle:

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ

Vakıfbank tarafından Sarıpanjur Ev Kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında “VakıfBank, uzun vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla sizi sıkıntıya sokmadan ev sahibi yapıyor.” ifadeleri kullanıldı. Bu krediye online başvuru yapıldığı gibi şubelerdeden de başvuru yapılabiliyor. Yapılan bir diğer açıklamada ise “Önümüzdeki dönemde faizlerin düşmesini bekliyor ve kredi taksitlerinizin buna göre güncellenmesini istiyorsanız, Enflasyona Endeksli SarıPanjur Konut Kredisi’ni tercih edebilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı ve faiz oranı yüzde 1,35 oluyor.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ

 

Kamu bankalarından bir diğeri olan Ziraat Bankası tarafından konut kredisi hakkında yapılan açıklamada “Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı. Bu kredide aylık faiz oranı ise yüzde 1,45 olarak belirtildi.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.

HALKBANK KONUT KREDİSİ

Halkbank tarafından Canım Evim Konut Kredisi kampanyası duyuruldu. Bu konut kredisi kapsamında yapılan açıklamada “Bankamız tarafından sizlere sunulmuş olan uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisidir. Size özel indirimler sunan kampanya kapsamında taksit ödemelerinizi ister aylık ister üçer aylık dönemlerde yapabilir, dilerseniz gelirinize paralel olarak serbest ödeme seçeneklerini tercih edebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca bu kredide faiz oranı yüzde 1,35 olarak belirtildi.

https://www.kamupersoneli.net/

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.