DOLAR 32,5526 0.03%
EURO 34,9957 0.45%
ALTIN 2.420,98-0,08
BITCOIN 2087964-3,76%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Kahraman polis, köpek yavrularını selden kurtardı

Kahraman polis, köpek yavrularını selden kurtardı

Kayseri de yaşanan sel felaketi sırasında tesadüfen gördüğü köpek yavrularını kurtarmak için sel sularına giren Polis memuru Yahyalı İlçe kaymakamı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:28
Kahraman polis, köpek yavrularını selden kurtardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaymakamlıkdan yapılan açıklamada, ''Yahyalı Kaymakamımız Sayın Metin Eyyüpkoca ilçemizde yaşanan sel felaketinde sevimli dostlarımıza el uzatan Polis Memurunu ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirdi. Kaymakamımız Sayın Metin Eyyüpkoca Türk polisi suçlularla mücadelede çok büyük başarılar elde etmiş bir teşkilattır. Türk Polisi suçlularla mücadelede ne kadar başarılı ise toplumsal ilişkilerde de o kadar başarılı. Geçen hafta ülkemizde en fazla yağışın olduğu ilçemiz hepinizin malumu sel ile karşı karşıya kaldı. Can kaybının olmadığı bu selden sokak hayvanları dahil birçok canlı etkilendi. Bu polis kardeşimiz o gece kendi canını hiçe sayarak 9’u yeni doğmuş yavru olmak üzere toplam 14 köpeği kurtarmış. Polis kardeşimiz bana köpek sel alanından ayrılmıyordu. Dikkatli bakınca yavrularının olduğunu gördüm. O an hiç tereddüt etmeden suya atlayıp karşıya geçtim ve köpekle yavrularını kurtardım dedi. Bunu ilk önce bana bir vatandaşımız ağlayarak anlattı. Daha sonra araştırdık ve polis kardeşimize ulaştık. Kendisini başarı belgesi ile ödüllendiriyoruz. Bana sorarsanız asıl ödül onun içindeki canlı sevgisi “” dendi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.