DOLAR 32,5096 0.29%
EURO 34,5923 0.23%
ALTIN 2.505,490,91
BITCOIN 2035995-2,74%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KABAKCI’DAN POZİTİF GENÇLİK VE HULUS HANIMLAR DERNEĞİNE ZİYARET

GEVHER NESİBE KÜLTÜR MERKEZİNDE faaliyetlerini sürdüren Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği ve Hulus Hanımlar Derneği, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’yı ve şube müdürlerini ağırladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI derneklerin başkanı ve hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri ile muhabbet ettikten sonra derneklerin çalışmaları hakkında ve Gençlik Projeleri Destek Programı (GPDP 2020-1) kapsamında yürütülen projelerin faaliyetleri hakkında ziyarette bulundu.
Proje sözleşmesinin Gençlik Spor Bakanlığı ile karşılıklı imzalanmasından sonra çalışmalarına başlayan ve İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu ile aralarında yapılan özel protokol kapsamında Hulus Hanımlar Derneği tarafından yürütülen “BİN- KAY-SERİ Projesi” ve Pozitif Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği tarafından yürütülen “POZİTİF OKU/YORUM KİTAP KAHVE Projesi” hakkında ayrıntılı bilgi alan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Sivil Toplum Kuruluşların bu tip ortak proje çalışmalarının önemine değinerek bedenen ve zihnen sağlıklı ve zinde gençlerin yetişmesine katkı sunan dernek yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Ziyarette Hulus Hanımlar Derneği adına dernek başkanı Ayla HASÖZHAN, BİN-KAY-SERİ proje koordinatörü Mustafa KARABULUT, derneğin gönüllüleri ve İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu müdürü Osman MORSÜMBÜL hazır bulundu. Pozitif Gençlik Spor İzcilik Kulübü Derneği adına ise Dernek başkanı Mustafa OLGUNHARPUTLU, POZİTİF OKU/YORUM proje koordinatörü Mustafa TAŞDEMİR, kulübe üye gençler ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
BİN-KAY-SERİ projesi hakkında bilgi veren proje koordinatörü KARABULUT, bu sene bu proje ile özel öğrencilerimizle tanışma ve yaptığımız etkinliklerimizle öğrencilerimizin toplumla sosyalleşmesinin uyum içinde olduğunu görerek öğrencilerimizin toplum içindeki farkındalığını okul yönetiminin katkıları ile artırmış olduk. Proje kapsamında derneğimiz gönüllü gençlerini ve İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini bir araya getirerek bir dizi etkinlikler düzenledik dedi. Salı günü (25.05.2021) ERCİYES de kitap okuma etkinliği yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz, yine dernek ve okulumuza masa Tenisi takımı ve elektronik Dart alımı yaparak gençlerimizin kullanımına sunduk diyen dernek Başkanı HASÖZHAN ziyaretten dolayı Kayseri Gençlik Spor İl Müdürü ve beraberinde gelen heyet ile İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu müdürüne teşekkür etti.
POZİTİF OKU/YORUM KİTAP KAHVE projesi hakkında bilgi veren proje koordinatörü TAŞDEMİR ise; Kitap Kahve projemizle derneğimiz bünyesinde ilkokul ortaokul ve lise düzeyinde 2000 üzerinde kitap alımı gerçekleştirdik. 7 adet bisiklet alımı yaparak gençlerimizin istifadesine sunduk. Kısıtlamaların olduğu zaman zarfında Çevrimiçi ortamda programlar yaparak çalışmalarımızı devam ettirdik. Yapacağımız kitap tahlilleri sonucunda KAHOOT bilgi yarışmaları düzenleyerek gençlerimizin okuduğunu anlayan ve uygulan bireyler olmasına katkı sağlayacağız dedi. Önümüzdeki günlerde Halk eğitim bünyesinde katılım sertifikalı Türk Kahvesi Yapımı ve Pide Yapımı Kursu açılacağını belirterek gençleri bu faaliyetlere katılım hususunda KİTAP KAHVE projesine davet eden dernek başkanı OLGUNHARPUTLU ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Tatlı sohbetler, bilgi ve tecrübe paylaşımlarının ardından; her iki dernek yönetimine de çalışmalarda basarılar dileyen KABAKCI iyi temennilerle ziyareti tamamladı.

Derneklerin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için Gevher Nesibe Kültür Merkezinin 0352 232 32 64 numaralı telefon numarası ile iletişime geçebileceklerini belirten dernek yetkilileri gençleri proje kapsamında yapılan faaliyetlere beklediklerini belirttiler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.