DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9869 -0.28%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22919052,23%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Johnny Depp’ten şoke eden iddia!

Johnny Depp’ten şoke eden iddia!

Dünyaca ünlü Jonny Depp'ten şoke eden bir iddia geldi. Ünlü oyuncu olaylı bir şekilde boşandığı eski eşinin Elon Musk ve Carla Delevingne ile 3'lü ilişki yaşadığın öne sürdü. Konuyla ilgili tüm magazin gündemini sarsan asansör görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:39
Johnny Depp’ten şoke eden iddia!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jonny Depp'in eski eşi ile olaylı bir şekilde boşanmalarının yankıları halen devam ediyor. Eski eşi Amber Heard, Elon Musk ve Carla Delevingne'nin 3'lü ilişki yaşadığını söyleyen Jonny Depp'in iddialarını yansıtan görüntüler basına sızdı.

2015 YILINDA EVLENMİŞLERDİ

Oyuncu Jonny Depp ve Amber Heard, “Rum Diaries” filminin setinde tanışmış ve 2015 yılında dünya evine girmişlerdi. Zaman içerisindeki iş arkadaşlıklarının aşka dönmesi, çiftin evlenmesini sağlamıştı. Jonny Depp, bu evlilik için iki çocuğunun annesi olan Vanessa Paradis'den ayrılmıştı.

2017 YILINDA BOŞANMA İDDİALARI ORTAYA ÇIKTI

Ancak bu evlilik kısa süre içerisinde sıkıntılar yaşamaya başladı. 2017 yılında Depp ve Amber çifti boşanacaklarını belirtti. Amber, bu dönem içerisinde eşi Depp'in kendisine şiddet uygulandığını belirtmiş, konuyla ilgili mahkemeye bir takım belgeler sunmuştu.

DEPP KENDİ BELGELERİNİ SUNMUŞTU

Mahkemenin açılması sonrasında Depp, asıl şiddet mağdurunun kendisi olduğunu belirterek, bir dava açtı. Konuyla ilgili eşi ile yaşamış olduğu bir tartışmayı mahkemeye kanıt olarak sundu. Aynı zamanda Depp, bu dönemde, eşinin kendisini aldattığını belirtmiş. Kendisinin film çekiminde olduğu sürelerede Elon Musk'ın, eşiyle birlikte yaşadığı eve geldiğini iddia etti.

BASINA YANSIDI

Bu iddia kısa süre içerisinde basında yer almaya başladı. Zaten boşanma aşamasında olan Amber, Elon Musk ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Depp'in komşularının iddialarına göre bu ilişki içerisinmde model Cara Delevingne de bulunuyordu. 3'lü 2016 yılında Depp'in evinde buluşuyorlardı. Musk ile Amber'in asansörde çekilmiş olan görüntüleri de iddiayı doğrular nitelikte olduğu belirtiliyor.

 

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.