DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.292,850,69
BITCOIN 22900762,40%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

İyi Partili Kazım Yücel, Boztepeli Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

KAYSERİ,(BGC)- İyi Parti Kayseri Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Boztepe mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Yücel, vatandaşların ekonomik sıkıntı çektiklerine dair dikkat çekti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Boztepe Mahallesinde bulunan vatandaşların daveti üzerine ziyarette bulundu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yücel, mahalle sakinlerinin ekonomik zorluklar çektiğini vurguladı.

‘VERİLEN SÖZLERİN HİÇBİRİ YERİNE GELMEMİŞ’
Ziyaretine ilişkin değerlendirmede bulunan Yücel “Belediyemiz burada, su elektrik gibi alt yapı hizmetlerini sağlamaya çalışmış. Mahalle sakinlerimizin ifadelerine göre de 5-6 ay gibi bir zaman geçmiş. Gördüğünüz gibi bu mahalle sakinleri toz toprak içerisinde yaşamak zorunda kalmış. Yani bir belediye seçim döneminde 1 Milyon metrekare asfalt döktüm derken seçimden sonra şuan bulunduğumuz yere nerdeyse 1 metrekare asfalt dökmemiş. Seçim zamanında verdiği sözlerinden hiçbirini yerine getirmemişler. Ben buradan Büyükşehir Belediyemize de seslenmek istiyorum. Şuanda bir belediye otobüs durağındayız. Burası şehre 10 dakika mesafede. Mahalle sakinlerimizin bizlere anlattıklarına göre kışın soğuktan donuyoruz, yazın sıcaktan yanıyoruz. Otobüs durağımızda yaşlımız var, hastamız var oturacak bir işkembe bile yok diyorlar, bizlerde görüyor ve hak veriyoruz. “ ifadelerini kullandı.
‘DOĞALGAZ BEKLERKEN TEZEĞE MAHKUM EDİLMİŞLER’
Sözlerine devam eden Yücel “Sizlerin de gördüğü gibi otobüs durağının hemen yakınında tezek birikintisi. Bu mahalle sakinlerimiz odun alacak kömür alacak durumda değiller. Doğalgaz beklerken, kömür fiyatlarının yüksekliğinden de bu gün gelinen noktada kışın ısınmalarını tezekle sağlamaktalar, tezeğe muhtaç bırakılmışlar. Bahsetmiş olduğumuz bu bölge seçimde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne de cidden yüksek bir oy vermiştir ama 3 yıldır ve onun öncesindeki süreçte de hiçbir hizmet almadığından bahsediyorlar.” dedi.

‘VATANDAŞ SİZLERİ SADECE SEÇİM ZAMANI GÖRMEK İSTEMİYOR’
Yücel açıklamasını “Bunlar size bir görev sayın başkanlarımız. Bu mahallemiz acilen asfaltlanmalı, acilen ziyaret edilmeli, ziyaret sonucunda da seçimlerde verilen sözlerin tek tek konuşulup yerine getirilmeli. Vatandaş, seçimden seçime sizleri görmek istemiyor. Yani burada çözümsüzlük var, burada tezek var, burada toz toprak var, burası şehre 10 dakika mesafede sizleri bekliyorlar.” ifadeleriyle sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.