DOLAR 32,4788 -0.2%
EURO 34,9823 0.37%
ALTIN 2.437,200,60
BITCOIN 20989380,78%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İstiklal Marşı’nın Kabulü

Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda ''İstiklal Marşı'nın Kabulü" ve "Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü" etkinlikleri kapsamında çevrim içi slogan yarışmasında ilimiz İncesu İlçesi Bekir Yazgan Yaşar Çilsal M.T.A.L. öğrencisi İrem AVCI "Hürriyet Şanlı Milletimin Emelidir İman ile Sancak Vatanımın Temelidir" Sloganı ile il birincisi olmuştur. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Ekrem SABUNCU Katılım Belgesi, Şilt ve Mehmet Akif ERSOY'un Safahat adlı eserini müdürlüğümüzce düzenlenen tören ile yarışmada birinci olan İrem AVCI'ya vererek, başarılarının devamını diledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda ”İstiklal Marşı’nın Kabulü” ve “Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü” etkinlikleri kapsamında çevrim içi slogan yarışmasında ilimiz İncesu İlçesi Bekir Yazgan Yaşar Çilsal M.T.A.L. öğrencisi İrem AVCI “Hürriyet Şanlı Milletimin Emelidir İman ile Sancak Vatanımın Temelidir” Sloganı ile il birincisi olmuştur.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Ekrem SABUNCU Katılım Belgesi, Şilt ve Mehmet Akif ERSOY’un Safahat adlı eserini müdürlüğümüzce düzenlenen tören ile yarışmada birinci olan İrem AVCI’ya vererek, başarılarının devamını diledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.