DOLAR 32,5489 0.11%
EURO 34,9670 -0.16%
ALTIN 2.431,46-0,18
BITCOIN 2082032-0,79%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İstihdam ve Eğitime İlişkin İşbirliği Protokolü imzalandı

İstihdam ve Eğitime İlişkin İşbirliği Protokolü imzalandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Kayseri Mobilyacılar Marangozlar ve Döşemeciler Odası ile Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arasında “Nitelikli İş Gücü, İstihdam ve Eğitimine İlişkin” İşbirliği Protokolü imzalandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:16
İstihdam ve Eğitime İlişkin İşbirliği Protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediyesi, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra ticaret ve endüstri merkezi olan kentte, üretim ve istihdamın artırılması noktasında işveren ve iş arayanlara destek amaçlı çalışmalarını da büyük bir özveri ve gayretle sürdürüyor.

Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ORAN, KAYMEK, Kayseri Mobilyacılar Marangozlar ve Döşemeciler Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi arasında, Kayseri ili içerisinde iş arayan vatandaşlar ile iş gücü ihtiyacı olan işletmelerin, Kayseri Kariyer Merkezi platformu aracılığıyla iş gücü istihdamına katkı sağlamasını amaçlayan “Nitelikli İş Gücü, İstihdam ve Eğitimine İlişkin” İşbirliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol imza törenine, KAYMEK Yönetim Kurulu Başkanı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Mobilyacılar Marangozlar ve Döşemeciler Odası Başkanı ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya ve Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak kurumların birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını çok önemsediklerini vurgulayarak, “Allah razı olsun şehrimiz için önemli katkılarda bulunuyorsunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda bu şehirde bereketi, huzuru ve güzel hizmetleri beraberinde getiriyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.