DOLAR 32,4086 0.19%
EURO 35,5995 0.45%
ALTIN 2.322,590,17
BITCOIN 22961162,48%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Haddini Bilmelidir

KAYSERİ,(BGC)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, hakkında iddialarda bulunarak, “İstanbul meseleleri yerine zevküsefa ile meşgul olan İmamoğlu haddini bilmelidir” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Twitter hesabı üzerinden eleştirilerde bulundu. Özdemir, Ekrem İmamoğlu hakkında yapmış olduğu paylaşımda, “İstanbul’a hizmet etmek ve sorunlarını çözmek dışında bir yandan tatillerde boy gösteren, diğer yandansa darı ambarı rüyası gören tavuk misali güdümlü olarak sağa sola savrulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı haddini bilmelidir. Göreve geldiği günden bu yana İstanbul’un meseleleri yerine zevküsefa ile meşgul olan bu zat, aldığı sorumluluğun kendisine ne kadar büyük ve ağır geldiğini her fırsatta göstermiştir. Partisindeki Kılıçdaroğlu karşıtı çevrelerin gözdesi olmak dışında hiçbir özelliği de yoktur. Aynı şahıs, 21. yüzyıl İstanbul’unda vatandaşı otobüs itmeye mahkum bırakmış, “hizmette sıfır standardını” belediyecilikte yeni emsalleriyle göstermiştir. Böylece İstanbullu hizmete, her şeyin güzel olacağını iddia edenler vicdan ve utanma duygusuna muhtaç hale gelmiştir” diye konuştu.
“GÖREV SAHASI NEREDEYSE ORADA KALSIN”
Sözlerini sürdüren Özdemir şöyle konuştu: “PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye cici çocuk şirinliği göstererek, zillet cenahında rol kapma arayışında olan bu şahıs kendi işine baksın, görev sahası nereyse orada kalsın. Boyunu ve çapını aşan konularda, öne sürdüğü kendi partisinin kültür ve disiplini neyse ona uysun. Muhatap alınmadığı konularla ilgili rol kapma uğraşına girerek, Sayın Genel Başkanımıza cevap verme hadsizliğine de bir daha yeltenmesin.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.