DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,010,14
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İŞ KADINLARININ BULUŞMASI

İŞ KADINLARININ BULUŞMASI

Türkiye – Azerbaycan iş Kadınları TurkAz iş kadınları Platformu çatısı altında İstanbul’da bir araya geldiler.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:52
İŞ KADINLARININ BULUŞMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Ülkemizi temsilen iş insanı Melda Yeter’de katıldığı tanıtım gecesinde yerini aldı.
İş dünyası ve cemiyetten seçkin isimlerin katıldığı tanıtım gecesinde Azerbaycan İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdizade, ASAM –Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Musa Serdar Çelebi, Kültür Elçileri Derneği Başkanı ve Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Nedret Apaydın, İş Kadını Amik Çırçır Prese San. Tic. Ltd. Şti ve Yeteroğlu inşaat peyzaj çimento grubun başarılı patronu Melda Yeter, Azerbaycanlı sanatçı Saide Guliyeva ve Ömer Topçu da  konuklar arasındaydı.

Bugüne kadar süregelen iki ülke ilişkilerine iş kadınlarının da katıldığı toplantıda; Azerbaycan’da AQSİA iş kadınarı kurumu, Türkiye’de TurkAz iş Kadınları Platformu güçlerini birleştirerek aynı çatı altında birleşerek önemli bir güne imza attılar diyerek açıklamada bulunan İş Kadını Melda Yeter;  “ İki ülkenin tarihler boyu süren ve bugüne kadar pekişerek geldiği  tarihi, siyasi, kültürel, sosyal ve ticari ilişkilerine  iş kadınları birleşerek yeni güç katacaklarını, iş birliklerini artıracaklarını bu toplantıda duyurdular.  Ayrıca tanıtım gecesinde Türkiye – Azerbaycan İş Kadınları Platformu, iki ülke iş kadınlarıyla birlikte iş dünyasında önemli rol almayı, network ağının genişlemesi, işbirliklerinin artması, tanınması, sosyal ve kültürel alanda sosyal sorumluluk projeleriyle de birbirini desteklemeyi de hedefledi” dedi.
 

Toplantıya Amik Çırçır Prese San. Tic. Ltd. Şti ve Yeteroğlu inşaat peyzaj çimento grubun başarılı patronu Melda Yeter, Türkiye – Azerbaycan İş Kadınları  Platformu Yönetim Kurulu, Türkiye – Azerbaycan iş Kadınları TurkAz iş kadınları Platformu  çatısı altında yapılan toplantıda hazır bulundular. Toplantıya başta Yegane Guliyeva- Başkan  / AMT Tic.ve San. Ltd.Şti Sahibi, Tuğçe Aydın –Başkan V / Wittour Turizm A.Ş. YK Başkanı, Hülya Vurgun Şahbaz– Genel Sekreter / Doku Art  sahibi, Merve Mollamehmetoğlu- YK Üyesi / Tuğçe Aydın  -Başkan V. /Wittour Turizm YK Başkanı, Esra Öztürk –YK Üyesi / Bilfen Okulları YK Üyesi, Şems Arslan – YK Üyesi / Şems Arslan Butemmetal San ve Tic.A.Ş. YK Başkanı, Betül Gülbahar –YK Üyesi / Global Naturel Gıda San ve Tic AŞ ortağı , Av. Aygün Aliyeva  -YK Üyesi / Era360 Business Consultancy ortağı ve yüzlerce iş insanı katılım sağladı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.