DOLAR 32,5105 0.02%
EURO 34,7877 -0.04%
ALTIN 2.500,440,66
BITCOIN 20863501,08%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İş İnsanından örnek davranış

İş İnsanından örnek davranış .Eğitim verdi , bilgisayar bağışladı. Kayseri’li iş insanı Elektrik,Elektronik Mühendisi Etem Nergis,hediye ettiği PLC programlama bilgisayarı ile öğrencilere eğitimi veriyor. Kayseri Birleşik Kafkasya Derneği gençler için eğitim programları düzenliyor.Bu kapsam da üniversite öğrencileri için PLC bölümünde eğitim için kulllanılan teknik cihazı getirildi.Kocaeli de işyeri bulunan ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis’in eşi olan Etem Nergis’in verdiği ilk derse 5 öğrenci katıldı .

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dernekden yapılan açıklamada ,İş insanı Etem Nergis,’’ Geleceğimiz olan gençlerin eğitimi için PLC programlama bilgisayarını başkan Cemil Görücü’ye teslim ederek onlara ilk eğitimi verdi. Başkan Cemil Görücü ve yönetim kurulu üyeleri Erhan Akhan , İrfan Tok , hiçbir Stk da olmayan böylesine önemli ve kıymetli hediyelerinden dolayı Etem beye teşekkür ederek Pınarbaşı Uzunyayla Çerkes Peyniri ve Çerkes çocuk kahramanı thelescuk hediye etti.PLC Programlama iş sektöründe gençlerin bir adım önde olmasını sağlayacak önemli bir katkı.Gösterdiği ilgi,alaka ve katkıdan dolayı değerli iş insanı Etem Nergis’e teşekkür ederiz.PLC eğitimleri Sahibiye’deki dernek binasında ara ara devam edecek ‘’,denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.