DOLAR 32,5728 0.26%
EURO 34,9993 0.06%
ALTIN 2.460,561,01
BITCOIN 21012871,15%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İncesu da ot temizliği

İncesu da ot temizliği

Baharın gelmesiyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, belirlenen program dahilinde ilçenin çehresini güzelleştirecek çalışmalarına yaz ayları boyunca devam ederek vatandaşlara hizmet edecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:55
İncesu da ot temizliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasağın bitmesi ile normalleşmeye döndüğümüz bu günlerde ilçemizde bulunan park ve bahçelerin çim biçme, yabani ot ilaçlama ve sulama çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Park ve bahçelerde, vatandaşların kullanımına açık alanlarda gerçekleştirilen yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları ile yeşil alanlar ve kaldırımlar, daha estetik bir görünüme kavuşturuluyor. İncesu'nun her noktasında belediye ekipleri, çevre düzenlemesinin ön planda tutulduğu park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ve yabani ot temizlikleri gerçekleştiriyor. Baharın gelmesiyle çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, belirlenen program dahilinde ilçenin çehresini güzelleştirecek çalışmalarına yaz ayları boyunca devam ederek vatandaşlara hizmet edecek.

Av. Mustafa İLMEK
İncesu Belediye Başkanı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.