DOLAR 32,3268 0.23%
EURO 35,0881 -0.15%
ALTIN 2.282,160,22
BITCOIN 22826111,81%
Kayseri
11°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
İNCESU’DA HEM HAL ODASI AÇILDI

İNCESU’DA HEM HAL ODASI AÇILDI

İncesu Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanında hazırlanan Hem Hal Odası hizmete  açıldı. Açılışta konuşan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, " İlçe halkımızın çekinmeden geleceği Hem Hal odamızda ilçemiz adına hasbihal edeceğimiz, sorunlarını, isteklerini dinleyebileceğimiz otantik bir alanı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz “dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:39
İNCESU’DA HEM HAL ODASI AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapan İncesu’da ilçenin geleceği üzerine vatandaşların görüş ve önerilerinin birebir görüşmelerle ele alınacağı hasbihal sohbetlerinin yapıldığı Hem Hal Odası hizmete açıldı. Hem Hal odasının ilk gününde İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek çok sayıda vatandaşla görüştü. Vatandaşların beklenti, sorun ve taleplerinin birebir görüşmelerle dinlediği alanı hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Mustafa İlmek ” Göreve geldiğimiz günden beri sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sunmaya çalışıyoruz. Mahalle gezilerimizle vatandaşlarımızı dinliyor sorunlarına çözüm arıyoruz. Belediyemize gelen vatandaşları ağırlıyor çaylarını ikram ediyoruz. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak, dertlerini dinlemek ve hasbihal etmek için Hem Hal odamızı hizmete açtık.  Her vatandaşımızı dinlemek, onlara yardımcı olmak benim görevim. Her hafta Hem Hal  odasında bulunacak vatandaşlarımızı dinleyeceğiz. İncesulu tüm hemşerilerimiz tereddüt etmeden bize ulaşabilirler”  şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.