DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20689874,75%
Kayseri
22°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

İlk Flake Yem Üretim Tesisi

Kayseri de ilk kez İlk Flake Yem Üretim Tesisi kuruluyor Kayseri İl Tarım Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Kayseri de ilk kez İlk Flake Yem Üretim Tesisi kuruluyor .Bilgi başlıklı açıklamada tamamlayıcı Mısır Flake Yem; danenin özel olarak dizayn edilmiş buhar kazanlarında pişirilmesi ve ardından özel bir prosesten geçirilerek işlenmesi sonucu elde edilen bir yemdir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sindirimde sağlanan % 8-12 oranında artış ve uygulanan prosesler sayesinde işlenmemiş tahıllarda görülebilen yabancı madde, küf, toksin vs zararlı maddeler flakes ürünlerde elimine edilmekte. Mısır Flake’nin inceliği arttıkça, her bir nişasta hücresi patlayarak jelatinize olur. Bu özellik sayesinde Mısır Flake dışkı ile atılmaz ve % 100 sindirilebilir hale gelir.Süt ineklerinde Mısır Flake nin avantajları olarak ,süt veriminde artış gözlenir.İneklerinizde zayıflamaya engel olur.Kızgınlıklarda belirgin artış gözlenir.İnekleriniz kısa zamanda pik süt verimine ulaşır.Ketozis gibi metabolik hastalıklara az rastlanıyor.
Öte yandan Kayseri İl Tarım Müdürlüğü Anahtar Performans Faaliyetleri Uygulama ve Denetim Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.Bu arada müdürlükden il genelinde zirai don uyarısıda yapıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.