DOLAR 32,5302 0.23%
EURO 34,7900 0.12%
ALTIN 2.493,811,30
BITCOIN 20406423,06%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İl Başkanı Adnan İncetoprak Yeşilhisar’da

KAYSERİ,(BGC)-MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Adnan İncetoprak Yeşilhisar'da ziyaretlerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçelere bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yeşilhisar gelen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ve İl yönetimi Kaçep Başkanı Serap Şule Kalın Yeşilhisar’a geldi. MHP il yönetimini Yeşilhisar İlçe Başkanı Yahya Sümer, Başkan Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İlçe yönetimi karşıladı. Baki Ersoy ilçelerimizi ziyaret edelim hem yeni seçilen yönetimimizin hemde ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızın birbirini tanıması adına bir dizi ziyaret gerçekleştiriyoruz diyerek, ” Yapılacak bir şey varsa dinlemeye geldik zaten sürekli istişare halindeyiz problemleri biliyoruz. Biz kırsal kesimdeki çiftçi arkadaşlarımızın dinlemeye çalışıp çözüm üretmeye uğraşıyoruz. Yeşilhisarin çiftçilerinin sorunlarini biliyoruz bunun için çalışmalar sürüyor Allah nasip ederse 2022 yılındada bu çalışmalar yapılacak bütçe görüşmeleri başladı. 2022 bütçesi 2021 yılı bütçesinden yüzde 30 daha fazla” dedi.

2022 yılında kaynakların çok daha iyi olacağını gösteriyor piyasaların rahatlamasi açısından faiz indirimine gidildi diyen Ersoy, “Her ne kadar kurda yükselme olsada Türkiye ekonomi açısından bugün itibari ile daha iyi olacak. Yeşilhisar’a ilgili yapacağımız ne varsa hazırız. KYK yurdu ve Yeşilhisar çiftçisinin elektirik sorununu akkoy ve Kale köy baz istasyonu sorununuda gündeme getireceğiz” dedi.

Mhp Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak ise, ” Yeşilhisar bizim ikinci evimiz gibi her zaman yanlarındayız” dedi.

Mhp Yeşilhisar İlçe Başkanı Yahya Sümer ise, ” İlçemiz sorunlarını gündeme getirdik sayın vekilime il başkanıma başkan yardımcılarına ve değerli il yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.