DOLAR 32,5837 0.32%
EURO 34,8389 0.22%
ALTIN 2.501,450,70
BITCOIN %
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İGF GENEL BAŞKANI MESUT DEMİR,KAYSERİ DE

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF)Başkanı Mesut Demir bir dizi ziyaretleri doğrultusunda Kayseri'de yer alan KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir'i ziyaret etti. İlke Tv'de programa katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Federasyon yönetim kurulu üyeleri ile Antalya ve Aksaray’ın ardından Kayseri’ye gelen Demir öğle sonrası kuşağında ulusal yayın yapan İlke Tv de programa konuk oldu

Başkan Demir ; Şehirde İlk etapda ,Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER)Başkanı Duygu Uludaşdemir’i , sahibi olduğu Nüans Medya Şirketi ve Haber Yeni Gündem Haber Sitesi  Ofisi’nde ziyaret etti. İGF Başkan Vekili ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı  Seda Köktener ile (İGF) Reklam Ajansı Müdürü Nurcan Köken’in katıldığı ziyarette, Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER)Yönetim Kurulu Üyesi Öner Çalış da yer aldı.

‘’İÇ ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ KAYSERİ DE OLACAK’’

Toplantıda İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF)Başkanı Mesut Demir, bu gibi ziyaretlerde dönem dönem federasyona dahil olan illerde, yeni gelişmelerle ilgili hem bilgilendirme yaptıklarını hem de yeni üyeler ile tanışma fırsatı bulduklarını ifade ederek şunları söyledi.’’ 23 Ocak 2020 de kurulan İGF 1 yaşını kutladı. Bu süreçte Türkiye genelinde teşkilatlanmamızı gerçekleştirdik ve ülkemizin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na üye olduk. İnternet Gazetecileri Federasyonu olarak 81 il ve KKTC’de yayın yapan 2 bin 500 internet medyasına haber ve reklam desteği sağlayacak İGF Haber Ajansı, İGF Reklam Ajansı ve İGF TV’nin temellerini attık. İGF Haber Ajansı ve İGF Reklam Ajansı’nın bu ay hizmete girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanmak üzere olan İGF TV’nin de, önümüzdeki ay içerisinde yayına başlamasını hedefliyoruz. Federasyon iç yapılanma kapsamında Kayseri’ye İç Anadolu Bölge Müdürlüğünü vermeyi düşünüyoruz”

‘’CUMHURBAŞKANINA İMZAYA SUNACAĞIZ ‘’

Demir, toplantıda ayrıca İnternet Gazetecileri Federasyonu’na bağlı İGF Haber Ajansı’nı n ülkedeki diğer haber ajansları ile aynı statü haklarına sahip olması önündeki engellerin çoğunun yaptıkları hazırlıklar sayesinde ortadan kaldırdıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı imzası onayı ile 81 il ve yurtdışında ajans temsil hakkına kavuşacakları müjdesini verdi.

DEMİR, İLKE TV DE PROGRAMA KATILDI

İnternet Gazetecileri Federasyonu Genel Başkanı Mesut Demir, Kayseri de ulusal yayın yapan İlke Tv de Anadolu da Gündem adlı program da Devrim Çalışkan’ın konuğu oldu. Program da 40 dakika kadar Çalışkan’ın sorularını cevaplayan Demir, Federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Demir, program da internet yasasının birkaç ay içerisinde mecliste çıkmasını beklediklerini ifade etti. Ayrıca Demir ‘’ İGF basın hayatına nasıl bir yön verecek’’  sorusuna  ‘’İllerdeki medya mensupları derneklerimize üye olmalarının ardından mesleklerinde kendilerini geliştirme adına açılacak kurslarla eğitimlere katılabilir. Üyelik sonrası basın kartı ve çalıştığı sektörle ilgili işkolunda SSK’sının yatması  da sağlanmaya çalışılacak ‘’ diye cevap verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.