DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

HİZMET AŞKIMIZ, ANTAKYA SEVDAMIZDAN GELİYOR

KUTLU: “HİZMET AŞKIMIZ, ANTAKYA SEVDAMIZDAN GELİYOR” CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu dur durak demeden bir süredir devam ettirdiği faaliyetlerle ilgili açıklama yayınladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 12:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KUTLU: “HİZMET AŞKIMIZ, ANTAKYA SEVDAMIZDAN GELİYOR”
CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu dur durak demeden bir süredir devam ettirdiği faaliyetlerle ilgili açıklama yayınladı.
Başkan Kutlu açıklamasında; “CHP Antakya ilçe örgütü olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren örgütlenmeye çok önem veriyoruz. Bu kapsamda yeni bir örgütlenme modelini hayata geçirdik. Artık Antakyamızda tüm mahallelerimizde örgütlüyüz. Bütün mahallelerimizde mahalle başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik. Artık her mahallemizde mahalle başkanımız yönetim kurulu üyelerimiz gençlik ve kadın temsilcilerimiz var. Parti tüzüğümüz ve programından da faydalanarak üzerinde çalıştığımız 10 Maddede mahalle başkanları yetkileri ve görevleri kitapçığımızı hazır hale getirdik. Artık daha örgütlü ve daha güçlü bir Antakya ilçe örgütümüz var. Bugün Pandeminden dolayı Sınırlı tutup on mahalle başkanımıza başkanlık kartlarını ve kitapçıklarını dağıttık.
Her hafta onar mahalle başkanımıza başkanlık kartlarını ve kitapçıklarını dağıtmaya devam edeceğiz. Bizler her mahallemize, her sokağımıza her evimize umut tohumları ekmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partimizin ayak seslerini en gür şekilde Antakya’dan duyuracağız.
Çünkü biz Antakya’yı çok seviyoruz.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.