DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,370,20
BITCOIN 22971372,41%
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“HİZMET ALMAYAN MAHALLEMİZ KALMAYACAK”

Muhtarlar mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür etti Barbaros Mahalle Muhtarı İbrahim Naras, Ulumeşe Mahalle Muhtarı Ercan Akın, Burhaniye Mahalle Muhtarı Ömer Çat ve Azaları Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Öncelikle hepinize nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bir taraftan inanılmaz bir asfalt çalışması bir taraftan da parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar, Allah müsaade ettiği müddetçe yani hava şartları el verdiği sürece devam edecek. Hizmet almayan mahallemiz kalmayacak. Bu manada herkes müsterih olsun. Çalışma yapılmayan yerlerde MEDAŞ’ın kabloları yer altına alma çalışmalarını bekliyoruz. Eski Karaman Yolu’nda da KOSKİ bağlantılarını tamamlar tamamlamaz asfaltını yapacağız. Hemşerilerimizin hiçbir yerde mutazarrır olmasını, rahatsızlık yaşamasını istemiyoruz. Oy verdi, vermedi noktasında benim hizmetlerimi yönlendiren hiçbir şey yok, herkes bana oy verecek diye bir kayıt da yok, kimsenin de bu manada mecburiyeti yok. Ben Hak Teala’ya ait borcumu ödemekle nasıl mükellefsem, hemşerilerimize olan borcumu ödemeye de o ölçüde mükellefim. Ben onun derdindeyim, kapımız ve gönlümüz herkese açıktır. Ereğli’yi çok seviyorum, Ereğlili olmak bir tutkudur. Ereğli’mize sahip çıkma iradesini samimi olarak ortaya koymak, bir mecburiyetin yanı sıra mahkumiyettir. Ben o mahkumiyeti yaşıyorum ve onun gereğini ifa etme derdindeyim” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.