DOLAR 32,3408 0.24%
EURO 35,1064 -0.13%
ALTIN 2.309,201,41
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

HİKMET YILMAZ’I ANILDI.

CHP Hatay İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Başkan Yardımcıları Hikmet YILMAZ'ı Cuma günü yaptıkları Yönetim Kurulu Toplantılarında andılar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP HATAY İL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VEFAT EDEN BAŞKAN YARDIMCILARI HİKMET YILMAZ'I ANDI. CHP Hatay İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz günlerde Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Başkan Yardımcıları Hikmet YILMAZ'ı Cuma günü yaptıkları Yönetim Kurulu Toplantılarında andılar. İl Başkanı Ramiz Parlar yaptığı konuşmada Hikmet Yılmaz’ın partilerine verdiği emekleri ve değeri hiçbir zaman unutmayacaklarını ve her zaman sevgi ile anacaklarını belirtti .Parlar konuşmasında şahsi duygularınada yer verdi. Merhum Hikmet beyin 30 yıllık arkadaşı olduğunu belirten Parlar, onun arkadaşlığını ve samimiyetini, çalışmalardaki katkısını her zaman arayacağını ve unutmayacağını belirtti. Parlar sözlerini CHP Hatay Ailesi olarak Partilimiz, Yönetim Kurulu Üyemiz ve Ağabeyimiz Hikmet YILMAZ'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz, ışıklar içinde uyusun diyerek tamamladı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.