DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2069994-1,59%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Hiç bir esnaf bu krediden yararlanamıyor

Hiç bir esnaf bu krediden yararlanamıyor diyen Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Somuncu, “açıklanan krediden şu anda hiçbir esnafımız yararlanamıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde sayın cumhurbaşkanımız Kosgep aracılığı ile faizsiz kredi açıklaması yaptı, kredinin ayrıntılarını inceledik. Esnaf Kefalet Kooperatif Kredi kullananlar alamıyor, Halkbank’tan kredi alanlar kullanamıyor, Kosgep’den hibesi olanlar alamıyor, Ssk borcu olanlar alamıyor, Bağ-kur borcu olanlar alamıyor, sicili bozuk olanlar alamıyor. Peki soruyorum size şu pandemi ortamında bu şartları taşıyabilen esnaf kaldı mı ? Adı tam kapanma olan ama her yerin açık olduğu bu süreçte olan yine küçük esnafa olacak. Çekini ödeyemeyecek, senetini ödeyemeyecek, Bağ-kur u ödeyemeyecek, Ssk sını ödeyemeyecek, kirasını ödeyemeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan sesleniyorum, ortada bir yanlış var bu yanlışı lütfen düzeltin, lütfen danışmanlarınızı bir gözden geçirin, esnaf için acil şekilde yeni bir desteklemeler açıklamasını bekliyorum, saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.